IZO wonen

Laadpalen

U staat op het punt om een elektrische of hybride auto aan te schaffen. Ook hier biedt IZO wonen u een goed product van hoge kwaliteit. U wilt uw auto namelijk ook thuis op kunnen laden. Dit is niet alleen goedkoper dan bij een openbare laadpaal, maar ook nog eens efficiënter en praktischer. Wij bekijken graag met u wat de beste plaats is om de laadpaal te monteren, bijvoorbeeld tegen de muur of op een paal. Ook zorgen we ervoor dat u de juiste laadpaal heeft die past bij uw auto en de elektrische aansluiting in de woning. Naast een vaste laadpaal hebben we ook mobiele autoladers in ons assortiment.

Uiteraard is het mogelijk om een laadpaal te combineren met zonnepanelen, zodat u uw auto oplaad met zelf opgewekte stroom! IZO wonen biedt u een laadpaal die werkt wanneer de zonnepanelen stroom leveren.

Kenmerken laadpaal:

  • Hoogwaardige laadpaal
  • Made in Holland
  • Geen onderhoud
  • Robuust en functioneel
  • Laden op eigen zonne-energie
Home Box Smart Box Solar Box
Basis laadfuncties
Geïntegreerde KWH meter
Laadinformatie van actuele en laatste 5 sessies
Load-balancing
laadsnelheid aangepast op het overige verbruik in huis
Power Sharing
Gelijktijdig laden van max. 4 auto’s
Werking op 100% duurzame energie
van uw eigen zonnestroomsysteem

Bent u benieuwd naar de prijs of de kosten van een laadpaal. Nieuwsgierig wat de beste laadoplossing voor u is of heeft u andere vragen over een specifiek product? Ons team van specialisten staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of een prijsopgave. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!