IZO wonen

Over ons

De aanschaf van duurzame oplossingen is een beslissing die u niet zomaar neemt. Er zijn immers veel verschillende producten en aanbieders op de markt waar u een keuze uit kunt maken. Daarbij wilt u het hoogst haalbare rendement behalen, jarenlang plezier hebben van de aankoop en niet voor verrassingen komen te staan.

Het team van IZO wonen staat dagelijks voor u klaar om u te ondersteunen bij het verduurzamen van uw woning en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij geven u graag algemene informatie over de werking en kwaliteit van verschillende systemen die aangeboden worden op de markt. Echter kijken we voornamelijk naar uw persoonlijke situatie. Welk systeem voldoet aan uw voorkeuren en wensen en sluit aan op (de juiste ligging van) uw woning. Ieder huis is immers anders, zoals ook het huishouden en het energieverbruik. Daarin denken we graag met u mee en zorgen we ervoor dat we u een passend advies geven.

Het flexibele team van IZO wonen heeft jarenlang ervaring met het adviseren en het installeren van zonnepanelen, laadpalen en airco’s. We volgen de laatste ontwikkelingen en staan direct in contact met onze leveranciers, zodat we onze kennis up-to-date houden en u kunnen voorzien van het best passende systeem. Op deze manier kunt tegen een goede prijs een systeem aanschaffen waarmee u bespaart op de energiekosten en werken we gezamenlijk aan het verduurzamen van onze planeet!

Werkwijze

Adviesgesprek

Heeft u interesse in het aanschaffen van zonnepanelen, een laadpaal, airco of een combinatie van deze producten? Dan komen wij graag persoonlijk bij u langs. Een adviesgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit adviesgesprek zal de adviseur uw situatie inventariseren, de woning bekijken en informatie met u doornemen. Op basis van deze gegevens en uw persoonlijke voorkeuren brengen we een advies en offerte uit waarin uw duurzame oplossing wordt toegelicht.

Mocht u bij de aanschaf gebruik willen maken van een financiering, zoals de gemeentelijke duurzaamheidslening, dan begeleiden wij u graag tijdens de aanvraagprocedure. We bekijken graag de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn.

Installatie

Bent u na het gesprek overtuigd en enthousiast geworden? Dan gaan we samen met u de aanschaf en de installatie van de zonnepanelen, laadpaal of airco in orde maken.

Vervolgens maken we een afspraak voor de uitvoering van de installatie en zorgen we ervoor dat alle informatie met betrekking tot de montage met u doorgenomen en besproken is, voor een goed verloop op de dag zelf.

Oplevering en nazorg

Zodra het systeem is gemonteerd en aangesloten ontvangt u informatie over de werking. Een aantal producten hebben een handige app waarop u direct de werking van het systeem kunt inzien. Tot slot nemen we met u het nazorgtraject door en de service die IZO wonen u aanbiedt. Bij de aanschaf van zonnepanelen bijvoorbeeld ondersteunen we bij het aanmelden van de installatie bij uw energieleverancier en verzorgen we het terugvragen van het BTW bedrag.

Interesse?

Bent u enthousiast geworden over het aanschaffen van zonnepanelen, een laadpaal of airco of geïnteresseerd in een gesprek, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op!