IZO wonen

Over ons

Over ons

De aanschaf van een PV systeem is een beslissing die u niet zomaar neemt. Er zijn immers veel verschillende producten en aanbieders op de markt waar u een keuze uit kunt maken. Daarbij wilt u het hoogst haalbare rendement behalen, jarenlang plezier hebben van de aankoop en niet voor verrassingen komen te staan.

Het team van IZO wonen staat dagelijks voor u klaar om u te ondersteunen bij het verduurzamen van uw woning en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij geven u graag algemene informatie over de werking en kwaliteit van verschillende systemen die aangeboden worden op de markt. Echter kijken we voornamelijk naar uw persoonlijke situatie. Welk systeem voldoet aan uw voorkeuren en wensen en sluit aan op de juiste ligging van uw woning. Ieder huis is immers anders, zoals ook het huishouden en het energieverbruik. Daarin denken we graag met u mee en zorgen we ervoor dat we u een passend advies geven.

Het flexibele team van IZO wonen heeft jarenlang ervaring met het adviseren en het installeren van zonnestroomsystemen. We volgen de laatste ontwikkelingen en staan direct in contact met onze leveranciers, zodat we onze kennis up-to-date houden en u kunnen voorzien van het best passende systeem. Op deze manier kunt tegen een goede prijs een systeem aanschaffen waarmee u bespaart op de energiekosten en werken we gezamenlijk aan het verduurzamen van onze planeet!

Werkwijze

Adviesgesprek

Heeft u interesse in het aanschaffen van een PV-installatie dan komen wij graag persoonlijk bij u langs. Een adviesgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit adviesgesprek zal de adviseur uw situatie inventariseren, de woning bekijken en informatie met u doornemen. Op basis van deze gegevens en uw persoonlijke voorkeuren brengen we een advies en offerte uit waarin uw besparing wordt toegelicht.

Mocht u bij de aanschaf van het systeem gebruik willen maken van een financiering, zoals de gemeentelijke duurzaamheidslening, dan begeleiden wij u graag tijdens de aanvraagprocedure. We bekijken graag de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn.

Installatie

Bent u na het gesprek overtuigd en enthousiast geworden? Dan gaan we samen met u de aanschaf en de installatie van het zonnestroomsysteem in orde maken.

Vervolgens maken we een afspraak voor de uitvoering van de installatie en zorgen we ervoor dat alle informatie met betrekking tot de montage met u doorgenomen en besproken is, voor een goed verloop op de dag zelf.

Oplevering en nazorg

Zodra het montageteam het systeem heeft gemonteerd en aangesloten ontvangt u informatie over de handige app waarop u direct de opbrengst van het systeem kunt monitoren. Tot slot nemen we met u het nazorgtraject door en de service die IZO wonen u aanbiedt, zoals het aanmelden van de installatie bij uw energieleverancier en het terugvragen van het BTW bedrag.

Interesse?

Bent u enthousiast geworden over het aanschaffen van een zonnestroomsysteem of geïnteresseerd in een gesprek, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op!