IZO wonen

Reviews

Jacob Woudt, Purmerend

IZO Wonen heeft een zeer goede indruk achtergelaten. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.

De zonnepanelen zijn naar mijn volle tevredenheid geinstalleerd binnen een dag. De medewerkers van de buitendienst hebben uitgelegd hoe alles werkt en het draaide dezelfde dag. Ook de app van SolarEdge is super handig omdat ik meteen kan zien wat de opbrengst is. Ik ben naar volle tevredenheid geholpen. Proficiat.

★★★★★

G. Heck

Deskundig advies en super installatie.

Na deskundig advies via mail verkeer en bezoek heb ontvangen zijn 2 weken geleden mijn zonnepanelen heel netjes geïnstalleerd. Super netjes afgewerkt.

★★★★★

van Gend, Helmond

Perfecte klanbeleving!

Ontzettend klantvriendelijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Komen afspraken na. Korte lijntjes en fijne nazorg.

★★★★★

Fam. Machielse te Fijnaart

Top Bedrijf

Bij IZOwonen kwam de verkoopster met een monteur erbij om te kijken wat allemaal kon.{top} Zeer prettig gesprek gehad , netjes alles uitgelegd en niet te vergeten die garantie die is gewoon uitmuntend. Laten niets aan vuil achter , kreeg ook advies om de stroom kabel weg te werken. Gewoon een top bedrijf met vriendelijke groet

★★★★★

Fam. Vanenburg te Purmerend

Snelle installatie

Doorlooptijd vanaf moment van de offerte was razendsnel. Zelfs toen de bevestiging van de installatie op het (zinken)dak voor de installateurs tegenviel werd alles op alles gedaan om de panelen alsnog zsm goed te installeren

★★★★

M. Kwantes

Tevreden

Tevreden over de verkoper die bij mij thuis kwam en zeer tevreden over de 2 mensen die de installatie geplaats hebben keurig alles in overleg geplaatst en goed achter gelaten bv alle afval meegenomen al met al 5 sterren.

★★★★★

Vos, Jan

goede, informatieve en effectieve voorbereiding

Uitvoering prima, gaan mee met suggesties van klant met betrekking tot plaatsing en positie van de panelen. Na de montage geen vuiltje meer te zien.!!

★★★★★

 

Kuijpers, Purmerend

Goed gesprek met een duidelijke offerte. De verdere begeleiding is ook zeer goed verlopen.

De communicatie verloopt erg goed en er wordt ook meteen adequaat gereageerd. Plaatsen van de panelen was bij ons nml niet helemaal goed verlopen maar werd meteen met een nieuwe afspraak en ook andere monteurs keurig hersteld. Wat ook heel prettig is is dat IZO wonen alles richting de belastingdienst verzorgd.

★★★★

Judith van Druten

Helemaal goed

Snel, duidelijk, betaalbaar. Helemaal goed.

★★★★