IZO wonen

Zelf energie opwekken in Leiden met zonnepanelen

Wilt u zelf energie opwekken in omgeving Leiden met zonnepanelen? Wij bieden u de mogelijkheid om dit op een betaalbare wijze te doen. Hierdoor draagt u bij aan de verduurzaming van onze planeet en bespaart u tegelijkertijd op uw maandelijkse lasten. Omdat wij samenwerken met meerdere leveranciers, hebben wij een ruim aanbod in zonnepanelen, omvormers en onderconstructies. Het aanschaffen van zo’n systeem is een beslissing die u niet zomaar neemt. Er zijn diverse factoren van invloed en er zijn veel types waar u een keuze uit kunt maken. Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over het plaatsen van zonnepanelen in Leiden of omgeving? Neem contact op!

 

Bekijk onze producten

Advies op basis van uw persoonlijke situatie

Zonnepanelen Leiden

Wij staan dagelijks voor u klaar om u te ondersteunen bij het verduurzamen van uw woning in Leiden of omgeving. Zonnepanelen liggen voor de hand, maar er zijn ook andere systemen die daarbij kunnen helpen. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze op basis van uw persoonlijke situatie. Om tot een goed geïnformeerde keuze te komen, geven wij u informatie over de werking en kwaliteit van verschillende systemen die worden aangeboden op de markt. Wilt u ook passend advies ontvangen over zonnepanelen, maar bent u woonachtig in Zoetermeer? Voor zonnepanelen en andere duurzame constructies zijn wij u ook in die regio graag van dienst!

 

Neem contact op

Zonnepanelen in Leiden laten plaatsen

Welk systeem voor zonnepanelen voldoet aan uw voorkeuren en wensen? Welke sluit het meest aan op de juiste ligging van uw woning? Ieders huis is anders, denk maar aan het huishouden en het energieverbruik. Daarom denken wij graag met u mee en zorgen we ervoor dat wij u een passend advies geven voor uw woning. Het flexibele team van IZO wonen heeft al jarenlang ervaring met het adviseren en installeren van systemen voor zonnepanelen in Leiden en omgeving. Wilt u naast zonnepanelen ook een laadpaal in Leiden laten plaatsen? Dit is uiteraard mogelijk want zo kunt u uw auto opladen op uw eigen zonne-energie! Bent u enthousiast geworden of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem direct contact met ons op!

Een duurzame oplossing voor het koelen en verwarmen van uw woning

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het koelen en verwarmen van uw woning? Door op uw woning in Leiden zonnepanelen te laten plaatsen in combinatie met het aanschaffen van een airco, wekt u zelf de energie voor uw airco op. Wij voorzien u graag van goed advies, zodat u uw huis kunt koelen en verwarmen. Daarnaast kan een airco ook ventileren en als ontvochtiger functioneren. Wij leveren voornamelijk airco’s van het merk Mitsubishi. Kenmerkend aan deze airco’s is dat deze energiezuinig en stil zijn. Wilt u op een duurzame manier uw huis koelen en verwarmen? Neem direct contact op om de opties te bespreken!

 

Neem contact met ons op via onderstaand formulier