IZO wonen

Zonnepanelen

Wilt u graag besparen op uw maandelijkse energielasten en zelf duurzame energie opwekken? Wij bieden u de mogelijkheid om op betaalbare wijze zelf energie op te wekken met een zonnestroomsysteem. Daarmee draagt u bij aan de verduurzaming van onze planeet én bespaart u op uw maandelijkse lasten.

Met zonnepanelen bent u uw eigen energieleverancier, op een duurzame manier! Zonnepanelen wekken elektriciteit op, door het licht van de zon op te vangen en om te zetten naar stroom. Graag kijken wij samen met u naar uw persoonlijke situatie: welk systeem voldoet aan uw voorkeuren en wensen en sluit aan op de juiste ligging van uw woning. Ieder huis is immers anders, zoals ook het huishouden en het energieverbruik. Daarin denken we graag met u mee en zorgen we ervoor dat we u een passend advies geven.

Onderstaande leveranciers hebben de beste prijs-kwaliteit verhouding en daarmee onze voorkeur. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek product of een bijpassend product voor uw situatie, vraagt u dan naar de mogelijkheden!

Bent u benieuwd naar de prijs of de kosten van een zonnepaneel of zonnestroomsysteem. Nieuwsgierig hoeveel u kunt besparen per maand door zonnepanelen of heeft u andere vragen over een specifiek product? Ons team van specialisten staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of een prijsopgave. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!